Udtalelser fra klienter

“Jeg var inde i en periode med stress og havde derfor mange muskelspændinger i
nakke og skuldre, hvilket resulterede i hyppig hovedpine. Jeg valgte
derfor en behandling med KST hos Karina, for at lette både stress og
muskelspændinger.

Undervejs i behandlingen mærkede jeg en behagelig varme og summen i musklerne og kunne især slappe af, da Karina er utrolig god til at få en til føle sig tryg og i gode hænder.

Efter behandlingen følte jeg mig meget mere afslappet og uroen i min krop var
mindsket betydeligt. De efterfølgende dage oplevede jeg en meget
større klarhed og ro både i kroppen og mentalt.

Jeg vil helt klart anbefale en behandling til de, som har stress, uro i kroppen og
problemer med spændinger/hovedpine.

Karina er utrolig dygtig og jeg havde en fornemmelse af at det ikke bare var en standard behandling, men at den var tilpasset lige præcis til mine udfordringer – Jeg glæder mig derfor til min næste behandling!”

Mette Egebæk, 38 år, Konsulent

 

“Jeg bestilte min første tid til KST pga. søvnproblemer. Jeg var – og er stadig – under pres i dagligdagen pga alvorlig sygdom i nærmeste familie.

Jeg vidste intet om, hvad det var, men havde stor tiltro til Karina, som jeg kendte fra hendes virke som fysioterapeut. Derfor gav jeg KST en chance, selvom det måske ikke lige lå til højrebenet for en type som mig.

Min første behandling var en positiv oplevelse, selvom jeg havde svært ved at give slip på alle tankerne, der fløj rundt i hovedet på mig. Det var også underligt, at der slet ikke var noget, der gjorde bare lidt ondt. Allerede efter et par behandlinger mærkede jeg en forskel på min søvn. Jeg kan stadig ligge vågen om natten, men har ingen katastrofetanker – ligger blot og slapper helt af. Min krop har fundet ro i kaos. Sådan kan jeg bedst beskrive det. Den ”dvaletilstand” jeg nu synes, jeg opnår i behandlingen, fordi jeg har lært at give slip, og som er med til at lade batterierne op igen, kan jeg genkalde, når jeg vågner om natten.

Karina er god til at lytte efter, hvilke dele af behandlingen, der har en særlig god virkning for mig, og så tilpasser hun derefter.”

Kvinde, 52 år

 

“Jeg begyndte i sin tid til fysioterapi hos Karina, da jeg har et kronisk piskesmæld, der kræver ugentlig behandling. Min ugentlige fys. behandling gør, at jeg kan varetage en aktiv hverdag med fuldtidsarbejde, karriere og fritid med aktiviteter og træning. Karina har udover fysioterapi behandlet mig med kranio sakral terapi. De behandlinger giver mig udover velvære, ro og frihed muskulært også altid følelsen af at “komme hjem i min krop”. Hvilket i bund og grund er, at min krop finder tilbage til udgangspunktet, hvor alt er i balance.

Karina er meget dygtig til, at behandle efter kropsstatus på behandlingsdagen. Hvilket betyder, at hun justerer selve behandlingen efter de aktuelle behov. Derfor er der også en del dialog omkring hvordan man har det og har haft det de sidste par dage. Så mine behandlinger er ikke ens, de varierer efter mine behov og om jeg har smerter, stivhed eller ømhed. Derudover så er hun fagligt dygtig og det var hende, som gjorde mig opmærksom på, at jeg havde en ubehandlet hjernerystelse og sammen fandt vi øvelser, der har hjulpet på min balance og evne til at vurdere afstand og hastigheder.

Mit piskesmæld er ikke helbredelig, det er kronisk. Så her er målsætningen : ingen sygedage pga. nakke/skulder, aktiv træning og minimal negativ påvirkning af min hverdag. De mål har vi indtil videre opnået.

Jeg synes alle der er ramt af smerter og stivhed i kroppen burde have fysioterapi. Men eftersom jeg er ramt kronisk pga. piskesmæld, så vil jeg stærkt anbefale alle, som har en skulder- eller hoved-skade at konsultere Karina. Hvis man i sin tid har haft en hjernerystelse og stadig døjer med kvalme, svimmelhed, problemer med afstands- vurdering, hovedpine mm, så bør man tage en samtale med Karina.”

Majbritt Hye, 43 år, ingeniør