Fysioterapeut
& kranio sakral terapeut

 

klinik sundkrop kranio sakral terapi og massage

Fysioterapeut & kranio sakral terapeut

Autoriseret Fysioterapeut

Jeg hedder Karina Bang Henningsen og er 42 år gammel. I 2003 blev jeg uddannet som fysioterapeut og har siden primært arbejdet på klinik. For nogle år siden blev jeg interesseret i kranio sakral terapi og dens fantastiske evner.

Jeg fandt en behandlingsmetode, der hjalp mig derhen med mine patienter, hvor jeg ikke kunne komme med de redskaber jeg havde i min fysioterapeutiske rygsæk alene.

 

Min tilgang til behandlingen

Med kranio sakral terapien oplevede jeg, at jeg kom hjem. Jeg oplevede, at den måde jeg gerne vil behandle på, pludselig gav rigtig god mening med den kranio sakrale tankegang.

Jeg startede min kranio sakral uddannelse hos Stanley Rosenberg Institut (SRI) indtil dennes lukning og er herefter fortsat på KST Akademiet ved Trine Rosenberg, hvor jeg  videreuddanner mig løbende.

Min uddannelse

  • Autoriseret fysioterapeut (2003)
  • Stanley Rosenberg Institut (SRI)
  • KST Akademiet ved Trine Rosenberg
  • Fysiopilates instruktør 2008
  • Reformer instruktør 2015
  • Mindfulness instruktør 2020

 

“Jeg arbejder med at lindre og afhjælpe smerter, ubehag og spændinger i kroppen. Ofte med effekt på både krop og det mentale helbred”

Karina Henningsen, fysioterapeut & kranio sakral terapeut 

Fysioterapi & Massage

Min tilgang til fysioterapi og massage tager udgangspunkt i min fysioterapeutiske baggrund med et stort kendskab til kroppens anatomi. Jeg er god til at lytte til hvad du siger, men endnu bedre til at mærke, hvad kroppen fortæller mig.

Kranio sakral Terapi

Kranio sakral terapi er en blid behandlingsmetode, der sigter efter at skabe balance i nervesystemet. Når denne balance er opnået, så er kroppen så intelligent, at den selv ved hvordan den skal rette ubalancen.

Mindfulness

Med mindfulness træner du din koncentration og opmærksomhed. Du lærer at være tilstede i nu’et med nærvær og accept, uanset hvad nu’et måtte byde på. Behandlingen har ofte god effekt på diagnoser såsom stress og depression.

"Undervejs i behandlingen mærkede jeg en behagelig varme og summen i musklerne og kunne især slappe af, da Karina er utrolig god til at få en til føle sig tryg og i gode hænder"

Mette Egebæk, 38 år, Konsulent

"Den ”dvaletilstand” jeg nu synes, jeg opnår i behandlingen, fordi jeg har lært at give slip, og som er med til at lade batterierne op igen, kan jeg genkalde, når jeg vågner om natten"

Kvinde, 52 år

"Hvis man i sin tid har haft en hjernerystelse og stadig døjer med kvalme, svimmelhed, problemer med afstands- vurdering, hovedpine mm, så bør man tage en samtale med Karina"

Majbritt Hye, 43 år, ingeniør

Kontakt

Tlf. 5219 2008 - Send gerne en sms

Ormslevvej 473, 8260 Viby J

mail@kliniksundkrop.dk