Massage

Hvis du har muskelspændinger du trænger til at få løsnet, så skal du vælge en massage. En dejlig afspændende behandling, hvor du selv bestemmer hvad der skal arbejdes med i 45 minutter.

En ting er sikkert. Du går fra mig med en følelse af velvære.

Massage:  45 min. 375 kr

klinik sundkrop kranio sakral terapi og massage

“Jeg er god til at lytte til, hvad du siger, men endnu bedre til at mærke, hvad din krop fortæller mig”

Karina, fysioterapeut & kranio sakral terapeut hos Klinik Sund Krop

“Jeg begyndte i sin tid til fysioterapi hos Karina, da jeg har et kronisk piskesmæld, der kræver ugentlig behandling. Min ugentlige fys. behandling gør, at jeg kan varetage en aktiv hverdag med fuldtidsarbejde, karriere og fritid med aktiviteter og træning. Karina har udover fysioterapi behandlet mig med kranio sakral terapi. De behandlinger giver mig udover velvære, ro og frihed muskulært også altid følelsen af at “komme hjem i min krop”. Hvilket i bund og grund er, at min krop finder tilbage til udgangspunktet, hvor alt er i balance.

Karina er meget dygtig til, at behandle efter kropsstatus på behandlingsdagen. Hvilket betyder, at hun justerer selve behandlingen efter de aktuelle behov. Derfor er der også en del dialog omkring hvordan man har det og har haft det de sidste par dage. Så mine behandlinger er ikke ens, de varierer efter mine behov og om jeg har smerter, stivhed eller ømhed. Derudover så er hun fagligt dygtig og det var hende, som gjorde mig opmærksom på, at jeg havde en ubehandlet hjernerystelse og sammen fandt vi øvelser, der har hjulpet på min balance og evne til at vurdere afstand og hastigheder.

Mit piskesmæld er ikke helbredelig, det er kronisk. Så her er målsætningen : ingen sygedage pga. nakke/skulder, aktiv træning og minimal negativ påvirkning af min hverdag. De mål har vi indtil videre opnået.

Jeg synes alle der er ramt af smerter og stivhed i kroppen burde have fysioterapi. Men eftersom jeg er ramt kronisk pga. piskesmæld, så vil jeg stærkt anbefale alle, som har en skulder- eller hoved-skade at konsultere Karina. Hvis man i sin tid har haft en hjernerystelse og stadig døjer med kvalme, svimmelhed, problemer med afstands- vurdering, hovedpine mm, så bør man tage en samtale med Karina.”

Majbritt Hye, 43 år

Ingeniør