Mindfulness

Fra 2021 har jeg fornøjelsen af at kunne tilbyde mindfulness i Klinik Sund Krop. Både som individuelle sessions, 8-ugers kurser og dagskurser.

Glæd jer – det gør jeg!

klinik sundkrop kranio sakral terapi og massage

“Jeg har mulighed for at komme hjem til dig med en transportabel briks mod et kørselstillæg, hvis du ikke har mulighed for at komme til klinikken”

Karina, fysioterapeut & kranio sakral terapeut hos Klinik Sund Krop

Kundeudtalelser

“Jeg var inde i en periode med stress og havde derfor mange muskelspændinger i nakke og skuldre, hvilket resulterede i hyppig hovedpine. Jeg valgte derfor en behandling med KST hos Karina, for at lette både stress og muskelspændinger.

Undervejs i behandlingen mærkede jeg en behagelig varme og summen i musklerne og kunne især slappe af, da Karina er utrolig god til at få en til føle sig tryg og i gode hænder.

Efter behandlingen følte jeg mig meget mere afslappet og uroen i min krop var mindsket betydeligt. De efterfølgende dage oplevede jeg en meget større klarhed og ro både i kroppen og mentalt.

Jeg vil helt klart anbefale en behandling til de, som har stress, uro i kroppen og problemer med spændinger/hovedpine.

Karina er utrolig dygtig og jeg havde en fornemmelse af at det ikke bare var en standard behandling, men at den var tilpasset lige præcis til mine udfordringer – Jeg glæder mig derfor til min næste behandling!”

Mette Egebæk, 38 år

Konsulent

“Jeg bestilte min første tid til KST pga. søvnproblemer. Jeg var – og er stadig – under pres i dagligdagen pga alvorlig sygdom i nærmeste familie.

Jeg vidste intet om, hvad det var, men havde stor tiltro til Karina, som jeg kendte fra hendes virke som fysioterapeut. Derfor gav jeg KST en chance, selvom det måske ikke lige lå til højrebenet for en type som mig.

Min første behandling var en positiv oplevelse, selvom jeg havde svært ved at give slip på alle tankerne, der fløj rundt i hovedet på mig. Det var også underligt, at der slet ikke var noget, der gjorde bare lidt ondt. Allerede efter et par behandlinger mærkede jeg en forskel på min søvn. Jeg kan stadig ligge vågen om natten, men har ingen katastrofetanker – ligger blot og slapper helt af. Min krop har fundet ro i kaos. Sådan kan jeg bedst beskrive det. Den ”dvaletilstand” jeg nu synes, jeg opnår i behandlingen, fordi jeg har lært at give slip, og som er med til at lade batterierne op igen, kan jeg genkalde, når jeg vågner om natten.

Karina er god til at lytte efter, hvilke dele af behandlingen, der har en særlig god virkning for mig, og så tilpasser hun derefter.”

Kvinde, 52 år